0528 26 41 58
24 uur per dag

Verzekerd van een goed verzorgde uitvaart

 • DELU Natura Uitvaartverzekering

  Het is prettig om te weten dat straks alles goed geregeld is. Voor uzelf, maar zeker ook voor uw nabestaanden. Door nu na te denken over uw laatste wensen, over uw uitvaart en de wijze waarop uw afscheid vorm gegeven kan worden, neemt u hen straks zorg uit handen. Juist in een periode in het teken van afscheid, gemis en verdriet is het fijn voor uw nabestaanden dat er al zaken duidelijk en geregeld zijn.

  U kunt uw nabestaanden financieel ontzorgen door een uitvaartverzekering af te sluiten. Hoe eerder u deze afsluit, hoe lager de premie, dat is mooi meegenomen!

Keuze uit verzekeringen

 • Met een uitvaartverzekering verzeker je de kosten van een uitvaart. De hoogte van het verzekerd bedrag bepaal je zelf, waarbij het goed om te weten is wat een gemiddelde uitvaart kost. Er bestaan verschillende soorten uitvaartverzekeringen. Afhankelijk van uw leeftijd, levensfase en beschikbare financiële middelen is er altijd wel een verzekering die bij uw situatie past.

Natura uitvaartverzekering

De meest bekende verzekering is de Natura Uitvaartverzekeringen. In natura wil zeggen dat bij overlijden de uitvaartverzekeraar uitkeert in de vorm van diensten, zoals bijvoorbeeld het regelen, de verzorging, het vervoer, etc. Er wordt dus geen kapitaal uitgekeerd aan nabestaanden die het dan vervolgens zelf verder moeten uitzoeken.

Het grote voordeel van een natura uitvaartverzekering is de hoge mate waarin alles wordt geregeld voor de nabestaanden. Er hoeft weinig geregeld te worden door de nabestaanden zelf, wat in een periode van rouw erg fijn kan zijn.  Temeer omdat de uitvaart ook door DELU Hoogeveen kan worden verzorgd. Ofwel alles in één hand, met alle voordelen en zekerheid van dien.

Voor deze verzekering bepaal je eerst de hoogte van het verzekerd bedrag, welke gebaseerd is op (een deel van) de kosten van de uitvaart. Vervolgens betaal je periodiek (maandelijks, per kwartaal of per jaar) een premie. Hierbij geldt: hoe vroeger je begint, hoe lager de premie.

Extra voordeel: Indien u verzekerd bent bij DELU of bij DLE Natura Uitvaartverzekeringen N.V.  en u uw uitvaart laat verzorgen door DELU Uitvaartzorg Hoogeveen, ontvangt u maar liefst  200 Euro ledenkorting op de uitvaartkosten en nog eens 100 Euro extra ledenkorting wanneer u de plechtigheid organiseert in ons eigen uitvaartcentrum!

 

 • Bereken aan de hand van uw wensen de premie van een uitvaartverzekering.
 • Bereken uw premie

Koopsompremie

U kunt ook in een keer een bedrag betalen, gebaseerd op (een deel van) de kosten van een uitvaart. Het bedrag dat u betaalt, is gebaseerd op uw geboortejaar. Een mooi voordeel is dat dit bedrag veel lager is dan de waarde die uiteindelijk besteed kan worden aan de uitvaart. Dit kan financieel zeer interessant zijn bij gezinsuitbreiding, maar ook voor mensen in de leeftijd van 55+.

Extra voordeel: Indien u bij DELU verzekerd bent en u uw uitvaart ook door ons laat verzorgen, ontvangt u maar liefst  200 Euro extra korting op de uitvaartkosten en nog eens 100 Euro korting wanneer de plechtigheid georganiseerd wordt in ons uitvaartcentrum!

Verzekering voor aanschaf graf en/of een grafmonument

De praktijk leert dat een uitvaart nogal eens onvoorziene kosten met zich meebrengt. Bijvoorbeeld (onderhoudskosten van) een graf, een grafmonument of een grafkelder. Om te voorkomen dat de nabestaanden met deze extra kosten worden belast, kunt u hiervoor een aanvullende verzekering afsluiten.

 

Gratis en vrijblijvend informatiegesprek

Onze vertegenwoordiger komt u graag bij u langs om u persoonlijk te informeren. Hij zal beginnen met het inventariseren van uw persoonlijke situatie. Samen met u zullen bijvoorbeeld de volgende vragen beantwoord worden:

 • Wat zijn uw uitvaartwensen?
 • Wat weet u over de financiële mogelijkheden om (een deel van) de kosten van uw uitvaart te betalen?
 • Wat wilt u en wat kunt u (periodiek) betalen?

Dit informatiegesprek is altijd vrijblijvend en gratis. Onze vertegenwoordiger verstrekt u informatie over onze uitvaartverzekeringen en uitvaartzorg van DELU. Daarna beslist u of u een verzekering wilt afsluiten en/of u een aanvullend adviesgesprek wenst met één van onze adviseurs. U kunt natuurlijk ook telefonisch of online een verzekering afsluiten.

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer (0591) 611415 en nemen graag uw wensen met u door!

 

 • Polisvoorwaarden van verzekeringen afgesloten vanaf 2016. (Polisvoorwaarden van verzekeringen afgesloten vóór 2016 zijn op aanvraag verkrijgbaar)

Wijzigingen doorgeven?

  Wijzigingsformulier
  Gaat u verhuizen, of is er iets gewijzigd in uw gezinssituatie? U kunt het ons via dit formulier doorgeven.