Onze locaties

Uitvaartcentrum DELU Het Haagje in Hoogeveen

Ons uitvaartcentrum heeft een bijzondere geschiedenis, het is gevestigd op een plek die diep geworteld is in de historie van Hoogeveen. Op de locatie waar ooit de laatste scheepswerf van Bouwmeester en Mager aan de Zesde Wijk stond (nu de hoek van de Kanaalweg en Het Haagje), ademt elke steen een verhaal van ambacht en toewijding. In 1965 viel het doek voor deze werf en in 1968 werd het geluid van de hamers en het schaven van hout voorgoed gestopt toen de gemeente het hellingat dempte.

DELU Het Haagje heeft haar thuis gevonden op deze betekenisvolle plek in het hart van Hoogeveen. Hier heerst een sfeer van rust en sereniteit, waar families zich welkom voelen in tijden van rouw. Gelegen op een centrale locatie is het toegankelijk en gemakkelijk te vinden voor iedereen. 

Een intieme afscheidsdienst in onze aula

De aula van uitvaartcentrum Het Haagje biedt een huiselijke sfeer die warmte en troost uitstraalt. Het is een omgeving waarin gasten zich direct op hun gemak voelen, omringd door zorgvuldig gekozen details die een gevoel van gemoedelijkheid oproepen. Met voldoende ruimte voor maar liefst 100 gasten is het een plaats waar geliefden samen kunnen komen om afscheid te nemen en herinneringen te delen.

Muziek en beeldmateriaal versterken de emoties tijdens de dienst en zorgen voor een diepgaande verbinding met de overledene. Daarom is er in deze ruimte een orgel aanwezig waardoor live muziek kan worden verzorgd en kan de dienst worden versterkt met zorgvuldig samengesteld beeldmateriaal getoond op een groot beeldscherm.

In deze aula wordt niet alleen afscheid genomen maar wordt ook gevierd en herdacht. Het is een ruimte waar liefde en respect samenkomen en waar elke dienst een uniek en betekenisvol eerbetoon vormt aan een dierbaar leven.

Gedenken in onze familiekamer

Onze familiekamer biedt een intieme omgeving voor kleine groepen tot 15 gasten. Hier geven wij families en nabestaanden een rustgevende ambiance met zachte verlichting en comfortabele zitplaatsen waar ze kunnen rouwen, herinneringen delen en steun vinden tijdens moeilijke momenten.

Onze catering maakt de bijeenkomst persoonlijk. Of u nu koffie en thee met lekkernijen of een borrelplank met diverse hapjes wenst, wij passen ons aan uw wensen aan. Laat ons voor alles zorgen zodat u zich kunt concentreren op het delen van kostbare momenten met uw dierbaren.

Het opbaren van de overledene in onze rouwkamer

Bij DELU Het Haagje kunt u gebruikmaken van twee 24-uurskamers en twee rouwkamers. De 24-uurskamers bieden de mogelijkheid om uw dierbare op elk moment van de dag te bezoeken. U ontvangt een sleutel van de kamer waarmee u 24 uur per dag toegang heeft. De inrichting is zorgvuldig samengesteld met ruimte voor het plaatsen van kandelaars, kaarsen, bloemen- en kransstandaards. Bovendien is er voldoende mogelijkheid om persoonlijke herinneringen zoals foto's of ornamenten toe te voegen, waardoor elke rouwkamer een unieke en passende sfeer krijgt die recht doet aan de persoonlijkheid van de overledene.

Voor het nemen van afscheid op vastgestelde tijden staan de twee rouwkamers tot uw beschikking. Ook in deze rouwkamers heerst een sfeer van rust en respect waardoor familie en nabestaanden zich comfortabel en ondersteund zullen voelen tijdens deze moeilijke momenten.

Ons toegewijde personeel staat klaar om u te ondersteunen en te begeleiden tijdens uw verblijf, met zorg en ondersteuning voor elke familie.

Het organiseren van een condoleance

Ons uitvaartcentrum biedt een warme en ondersteunende omgeving voor het organiseren van condoleances. Het condoleren kan plaatsvinden in onze koffiekamer en ook in onze familiekamer, op een tijdstip die wij in overleg met u kunnen bepalen.

Laat ons uw wensen weten, van catering tot tijdsplanning, zodat we samen een mooie herdenking kunnen organiseren waar mensen kunnen condoleren, steun kunnen vinden en herinneringen kunnen delen in een ondersteunende omgeving.

Een comfortabel samenzijn in onze koffiekamer

Zowel na afloop van de plechtigheid als voorafgaand aan de dienst zijn uw familieleden en nabestaanden van harte welkom in onze koffiekamer. Hier heerst een warme en huiselijke sfeer om samen afscheid te nemen, verdriet te delen en herinneringen op te halen.

Daarbij bieden we verschillende samengestelde cateringopties, variërend van koffie en thee met lekkernijen tot borrelplanken met diverse hapjes. Ook kunnen we een uitgebreide lunch verzorgen of een koffietafel organiseren, precies zoals u wenst.

Uitvaart online bijwonen en terugkijken met livestream

Bij het bijwonen van uitvaartdiensten is fysieke aanwezigheid niet altijd haalbaar maar toch essentieel voor steun en troost. Met onze live-stream dienst kunnen geliefden wereldwijd de ceremonie bijwonen ongeacht hun locatie. Hiermee krijgt iedereen de kans om afscheid te nemen en steun te betuigen, zelfs op afstand. Een livestream is te bekijken via elk apparaat dat internetverbinding heeft zoals een telefoon, tablet, laptop of computer.

Voorafgaand aan de uitvaart bespreken de uitvaartverzorger en u samen wat uw wensen zijn met betrekking tot de livestream.

Hoe werkt het?
U ontvangt een e-mail van de uitvaartverzorger met een link naar de live uitvaartdienst, die u kunt delen met uw familie en andere nabestaanden. Het is aan u om te bepalen wie deze e-mail ontvangt en dus kan meekijken.

Livestream terugkijken?
Het is mogelijk om de uitvaart livestream op te nemen zodat u deze later kunt terugkijken. Alleen u krijgt toegang tot de video-opnames en kunt zelf beslissen of deze gedeeld kan worden.