Verzekerd van een goed verzorgde uitvaart

We begrijpen dat uw uitvaartverzekering waarschijnlijk niet dagelijks uw aandacht heeft. Gelukkig nemen wij die zorg voor u uit handen en staan wij klaar om ervoor te zorgen dat uw gewenste uitvaart gerealiseerd kan worden. Een uitvaart brengt namelijk aanzienlijke kosten met zich mee. Momenteel liggen de gemiddelde kosten voor een crematie rond de €7.500,- en voor een begrafenis rond de €11.500,-. Natuurlijk variëren deze kosten afhankelijk van individuele wensen. Maar wie draagt deze kosten als u komt te overlijden? Daar biedt een uitvaartverzekering van DELU de oplossing voor. De verzekeringen die hieronder vallen, behoren tot het aanbod van DLE Natura Uitvaartverzekeringen N.V.

Onze verschilllende natura uitvaartverzekeringen bieden u en uw dierbaren gemoedsrust door de kosten van uw crematie of begrafenis te dekken. Dit betekent dat uw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over onverwachte financiële lasten in een periode van verdriet en afscheid. Bovendien gaan onze verzekeringen verder dan alleen financiële bescherming. We helpen u ook bij het plannen van uw laatste wensen en de vormgeving van uw afscheid, waardoor uw nabestaanden worden ontlast tijdens een emotioneel uitdagende tijd. Met onze diverse verzekeringsopties kunt u kiezen welke verzekering perfect bij uw levensfase past.


Vragen of contact opnemen?
Voor vragen over onze uitvaartverzekeringen zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer: (0591) 611415 U kunt ook contact met ons opnemen via ons contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@dle.nl