0528 26 41 58
24 uur per dag

Onze
Ervaren medewerkers

 • DELU staat voor betrokkenheid en een passend afscheid. Dit doen we met warmte en persoonlijke betrokkenheid. Wij zijn er voor u; voor, tijdens en na de uitvaart.
  Ons team uitvaartverzorgers stelt zich graag aan u voor.

 • Cees Hettema

  Cees Hettema is sinds 1998 uitvaartverzorger. Een geboren Fries die zich uitstekend thuis voelt in het Drentse land.
  “Een uitvaart verzorgen is een enorme uitdaging. Je moet in korte tijd alle eindjes aan elkaar knopen, alle wensen bij elkaar leggen. Het is net als een maanlanding: Je hebt maar een kans en die moet goed zijn!”

 • Wilmieke Mulder

  Geboren worden en doodgaan zijn de twee belangrijkste momenten in een mensenleven. Momenten die gedenkwaardig zijn en op hun eigen manier vorm gegeven kunnen worden. De één met een feestelijk tintje, het begroeten van nieuw leven. Het ander met een verdrietig gevoel, afscheid nemen van het leven. Toch kan het afscheid ook als “mooi”, “bijzonder” worden gekenmerkt en troost bieden. Juist als het afscheid past bij de persoon en zijn of haar leven. Dat is precies waar ik me graag voor wil inzetten: een mooi en gedenkwaardig afscheid. Samen met u wil ik de uitvaart vormgeven.

  Uw wens staat centraal bij het vormgeven van een afscheid. Met betrokkenheid, creativiteit, rust en het bieden van ondersteuning begeleid ik u in de dagen na een overlijden. Met elkaar geven wij vorm aan een mooie uitvaart. Passend bij de persoon en het leven van uw dierbare.

 • Tim Vroom

  “Na het overlijden van uw dierbare wil ik u bijstaan in deze moeilijke periode. Mijn organisatietalent, inlevingsvermogen en respectvolle houding zorgen ervoor dat ik het als uitdaging zie om, samen met u als nabestaanden, een waardevol afscheid te organiseren.
  Een afscheid die past bij uw dierbare”.

 • Marco Selier

  “Ik ben een geboren en getogen Leienaar, maar al sinds 2001 woonachtig en gesetteld in het prachtige Drenthe. Goed luisteren naar de wensen die u als familie heeft, tijd nemen om de uitvaart samen met u goed te regelen en vooral de rust bewaren voor u als familie, vind ik belangrijk. Een afscheid moet waardig en goed zijn, en daar wil ik u heel graag bij helpen!”


Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden? Gebruik onderstaand formulier

  Contactformulier
  Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul hieronder uw gegevens en bericht in en wij nemen contact met u op.