0528 26 41 58
24 uur per dag
 • 16 januari 2024: Kandidaten bekend voor ledenraad van de Coöperatie DLE Emmen U.A.

  Als coöperatie, bestaande uit o.a. Uitvaartverzorging De Laatste Eer Emmen B.V. (DLE), Draagt Elkanders Lasten Uitvaartzorg B.V. (DELU) en DLE Natura Uitvaartverzekeringen N.V. hechten wij veel belang aan de stem van onze verzekerden. Via de ledenraad – ons hoogste orgaan – horen wij deze stem. Onze ledenraad bestaat uit minimaal 10 en maximaal 20 verzekerden, onze leden.

  Sinds oktober 2023 hebben wij meerdere oproepen gedaan om onze ledenraad te versterken. Onze leden konden zich – en kunnen zich nog steeds – kandidaat stellen. Na een zorgvuldige selectie door de kiescommissie heeft onze ledenraad bepaald wie de kandidaten zijn voor afgevaardigden van de ledenraad.

  Deze kandidaten zijn vanuit DELU:

  • Mevrouw M. van Slochteren-van der Haar

  Deze kandidaten zijn vanuit DLE:

  • De heer K. de Roo,
  • De heer G. Marissen en
  • Mevrouw Y.M.G. Lubbers-Fuhler

  Tegenkandidaatstelling

  Wilt u zich als verzekerde van de Coöperatie DLE Emmen tegenkandidaat stellen? Dit kunt u kenbaar maken door uw voorstel schriftelijk en binnen dertig dagen na publicatie van dit bericht in te dienen bij het bestuur van de coöperatie. Uw voorstel dient ondertekend te worden door ten minste 50 stemgerechtigde leden.

  Officiële leden

  Een kandidaat is officieel gekozen tot lid van onze ledenraad als 30 dagen na het verschijnen van deze publicatie geen verkiesbare tegenkandidaten zijn gesteld. Melden zich tegenkandidaten die voldoen aan de eisen van verkiesbaarheid? Dan volgt een verkiezing tussen de kandidaat en zijn of haar tegenkandidaten.

 • 4 november 2023: Open Bedrijvendag DELU

  Op zaterdag 4 november bent u van harte uitgenodigd in ons uitvaartcentrum, zonder dat u daar een verdrietige aanleiding voor heeft. Van 10.00 uur – 16.00 uur organiseren wij een open dag. Vol trots leiden wij u rond, zowel vóór als achter de schermen. Dat betekent dat u – indien u dit wenst – ook een kijkje kunt nemen in de verzorgingsruimte, opbaarkamers, de aula en in onze rouwauto’s.

  Naast kennismaken met ons team kunt u ook kennismaken met

  – onze dragers: zij geven een demonstratie tussen 11.00 – 13.00 uur
  – Kats en Wassen Natuursteen
  – Ricordami – sieraden als herinnering
  – Schonewille Fotografie – Uitvaartfotografie
  – Noa Bloemen – zijdebloemen
  – Strijker Bloemen – bloemist
  – Unigra – uitvaartkisten
  – Jan Koopman – Spreker
  – Onze ledenraad
  – DELU Natura uitvaartverzekeringen

  TIP: gratis en vrijblijvende controle op uw verzekering
  Tijdens de open dag zijn medewerkers aanwezig om u te informeren over uitvaartverzekeringen. Wilt u alvast een afspraak inplannen zodat u ervan verzekerd bent dat onze adviseur tijd voor u heeft – of eventueel op een andere dag bij ons op kantoor of bij u thuis – vult u dan het contactformulier in met uw wens voor een tijdstip. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen om deze afspraak te bevestigen. Contactformulier

  Daarnaast kunt u een kijkje nemen in onze uitvaartbus en een rondje rijden op de uitvaartfiets.

  Wij kijken uit naar uw komst!

 • DELU beschikt over het Keurmerk Uitvaartzorg

  Met veel trots kunnen wij melden dat, naast DLE Emmen, nu ook DELU Hoogeveen beschikt over het Keurmerk Uitvaartzorg!

  Waarom wij dit keurmerk belangrijk vinden?
  Dit keurmerk biedt u de zekerheid dat u voor een uitvaartonderneming met een uitstekende dienstverlening kiest. Uitvaartondernemingen die zich aanmelden bij het Keurmerk doorlopen een uitgebreide kwaliteitscontrole en ontvangen bij een goed resultaat het officiële certificaat. Dit certificaat is drie jaar geldig. Gedurende deze drie jaar toetst een onafhankelijke certificatie-instelling of de keurmerkhouders nog aan de hoge eisen voldoen.

  Onze directeur Ingeborg Jansen en onze uitvaartverzorger Tim Vroom (r) namen het certificaat in ontvangst.

 • Technisch voorzitter van de ledenraad benoemd

  Op 17 april jl. heeft de Ledenraad van de Coöperatie DLE Emmen, waar DELU Hoogeveen een onderdeel van is, uit hun midden een Technisch Voorzitter, de heer Henk Klaver (r) en een assistent, de heer Jos Vos (l) gekozen. Wij wensen beide heren veel succes toe in hun nieuwe rol en kijken uit naar een prettige samenwerking tussen de ledenraad en het bestuur.

 • 18 april 2023: DELU verwelkomt nieuwe bestuurder

  Coöperatie DLE Emmen verwelkomt nieuwe Directeur-Bestuurder

  De ledenraad van de Coöperatie DLE Emmen heeft op voordracht van de Raad van Commissarissen mevrouw Ingeborg Jansen benoemd per 18 april 2023 tot Directeur-Bestuurder. Zij vult de vacature in, die is ontstaan met het vertrek van de heer Jan Pol en mevrouw Carla de Boer in juni 2022.

  De Coöperatie DLE Emmen U.A. is al ruim honderd jaar de verzorger van uitvaarten in de regio Emmen en Hoogeveen onder de namen DLE Emmen en DELU Hoogeveen. Met haar twee eigen uitvaartcentra – Oeverse Bos in Emmen en Het Haagje in Hoogeveen -, een participatie in Crematorium De Meerdijk in Emmen en een eigen Natura Uitvaartverzekeraar biedt zij een volledig pakket aan diensten op gebied van uitvaartverzorging.

  Ingeborg Jansen heeft ruim 30 jaar ervaring opgedaan binnen de reis- en recreatiewereld. “Ik kijk er naar uit om de dienstverlening en gastgerichtheid binnen DLE naar een hoger niveau te tillen, waarbij ik graag de samenwerking wil opzoeken met verschillende partijen in de regio”, aldus Jansen. De afgelopen 11 jaar was zij directeur-bestuurder van Stichting Het Buitenhof in Gouda. In de regio Drenthe is zij echter geen onbekende; als General Manager van CenterParcs De Huttenheugte in Dalen heeft zij meerdere jaren meegebouwd aan de ontwikkeling van dit park.